Varovanje zasebnosti na strani www.igost.si

Če želite več informacij ali imate dodatna vprašanja v povezavi s politiko zasebnosti na tej spletni strani, nas kontaktirajte na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 

Nam pri www.igost.si, je zasebnost obiskovalcev izjemnega pomena. Ta dokument o politiki varovanja zasebnosti opiše tipe zasebnih informacij, ki jih sprejmemo in hranimo na www.igost.si in kako jih uporabljamo.

Log datoteka

Tako kot veliko drugih spletnih strani, tudi na www.igost.si uporabljamo tako imenovane log datoteke. V teh datotekah zapisujemo informacije o IP naslovu, vrsti brskalnika, podjetju ki vam ponuja internetni dostop, datuma in časa obiska naše strani, vstopne in izstopne strani in število klikov. S temi informacijami analiziramo trende, administriramo spletno stran, sledimo premikanju uporabnikov na naši spletni strani in zbiramo demografske podatke. IP naslov in druge podobne informacije niso povezane z drugimi informacijami, na podlagi katerih bi vas lahko osebno identificirali.

Piškotki (Cookies)

www.igost.si uporablja piškotke, v katerih shranjuje informacije o tem, katere strani uporabnik obišče in spremeni vsebino spletne strani glede na vrsto brskalnika ali glede na druge informacije, ki jih pošlje uporabnik preko brskalnika.

Uporabniki lahko zase izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran http://www.google.com/privacy_ads.html

Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.